Vaatteilla aina ilmaiset toimitukset!

niinmun´design

niinmun´designin

Tietosuojaseloste

Tietosuojalausunto päivitetty 15.5.2018


HENKILÖTIETOSI OVAT MEILLE TÄRKEITÄ

Olemme päivittäneet tietosuojaselostettamme uuden yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tutustu päivitettyyn selosteeseemme, jossa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi turvallisesti.


NIINMUN´DESIGN  TIETOSUOJA PÄHKINÄNKUORESSA

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, miten NIINMUN´DESIGN( SISUSTUSLIIKE MY COUNTRY HOME KY)  käsittelee asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja.

  •   Keräämme henkilötietojasi, kun asioit verkkokaupassamme ja kesäkaupassamme,  myyntitapahtumissamme, tilaat uutiskirjeemme tai asioit muutoin kanssamme. 
  •   Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse verkkokaupan tai kotimyyntitilaisuuden ostosten yhteydessä tai kampanjaan osallistumisen yhteydessä. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja jotka tallentuvat samalla kun käytät verkkopalveluamme (esimerkiksi evästeet, sijaintitiedot ja IP-osoitteet). Nämä tiedot ovat yleensä yhdistettävissä sinuun ainoastaan lisätietojen avulla.  


  •   Käsittelemme henkilötietojasi tilausten toimittamiseksi, asiakashallinnan ja palvelujemme toteuttamiseksi sekä kehittämiseksi. Kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä analysoimaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja toiveita.


  •   Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle asiakaspalvelua ja lähettäessämme asiakasviestintää. Lisäksi lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa suostumuksen tai asiakkuuden perusteella sähköistä suoramarkkinointia ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle juuri sinua kiinnostavaa markkinointia esimerkiksi verkkosivustomme Facebook-pikselien avulla. 
  •   Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Käsittelemme mahdollisuuksien mukaan pseudonimisoituja tietoja ja segmenttitietoja. Emme käsittele sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.


  •   Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme sinulle oikeuksistasi rekisteröitynä ja siitä, miten voit niitä käyttää. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn, oikeus saada pääsy henkilötietoihisi sekä oikeus tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, rajoittamiseen sekä siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.


  •   Tietosuoja-asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteesta virpi@niinmun.fi.



Ostoskorisi on tyhjä